TOKAT YURT-AY-DER.

Biz Birlikte Büyüdük, Hayata Böyle Yürüdük

Yazı Boyutu

 

TOKAT YURT-AY-DER  PROJE İFTAR 2013
SAHİBİ Tokat Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü ve Tokat Yurt-Ay-Der
PROJE YÖNETMENİ         Tokat Yurt-Ay-Der - Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü
ADI TOKAT YURT-AY-DER  (PROJE İFTAR 2013)
AMACI Yetiştirme yurdunda kalan çocukların Aile ortamında, misafir edilerek, çocuklarda var olan misafir olma ve misafir edinme duygusu ile misafirlik ortamındaki tavır, davranış ve hareketlerinin olgunlaştırılması, bu ortamlarda misafirlik esnasındaki ifade güçlerinin geliştirilmesi.
HEDEF KİTLE VE KAPSAMI Proje yönetimince belirlenecek ailer ile Erkek Yetiştirme Yurdunda bulunan çocuklar.
SÜRESİ VE TARİHLERİ 2013 yılı Ramazan ayı süresi içersinde uygulanabilme ile sınırlıdır.
PROJEMİZİN GEREKÇESİ Çocuklarımıza Ramazan ayı münasebeti ile misafir olma ve misafir edinme duygularını fiilen yaşatma ve bu duygularının geliştirilmesi yönünde faliyet yapmak.
PROJEMİZİN ÖZETİ Çocuklarımızın yetiştirilmesi ve hayata hazırlanması duygusundan hareketle, toplumla kaynaşmalarına katkı sağlayacak ortamlar hazırlamak.
PROJEYE KATILAN  KURUM/KURULUŞLAR Tokat Yurt-Ay-Der, Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü..,
PROJEYE KATILIM SAĞLAYACAK  KİŞİLER.. Proje koordinatörlüğünce belirlenen, misafir kabul edecek olan ekli listelerde yer alan, bilgileri yazılı aileler.
PROJENİN UYGULAMA ADIMLARI Proje koordinatörlüğünce, proje için Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne yazılı olarak proje uygulama isteğinin bildirimi.,
Proje sahibince uygulamadaki ailelere ait bilgi ve listenin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne tam olarak verilmesi.
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce Kuruluş aracılığı ile proje kapsamında yasal tedbirlerin alınması.
Yasal mevzuattan sonra: Çocukların ailelere proje yönetmenlerince teslim edilerek, proje yönetmenlerince de teslim almak.
Proje sonunda çocukların görüşlerinin alınması..,
Projeye katılan ailelerin proje hakkında görüşlerinin alınması..,
Proje tamamlanması ile Ramazan bayramında katılımcı ailelerin (programları uyan aileler) Yurda davet edilerek, çocuklar ile yurtta bayramlaşmasını sağlamak.
PROJENİN MALİYETİ Çocukları Misafir alacak aileler, misafir çıkartacağı çocuğu kendi teslim alıp, kendisi teslim edcek, projenin maliyet yok!
PROJENİN UYGULANACAĞI YER Tokat Merkez İlçe sınırları. (İl Merkezi dışından olabilecek muhtemel talepler, İl Merkezinde iftara almak şartıyla kabul edilecektir).
SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK Projenin uygulanabilmesi için proje sahibi; Tokat Yurt-Ay-Der'in yazılı talebi ile İl Müdürlüğünce İl Onayı alınmasını sağlamak.
 Kuruluş Müdürlüğünce Resmi onay alınarak projenin kabul edilmesi!
Projenin uygulanabilirlik oluru alınarak proje yönetmenlerince, katılımcı aileler ile koordinasyonun sağlanması.
RİSKLER Proje uygulama sürecinde intikallerde muhtemel kazalar ile oluşabilecek gıda zehirlenmeleri.
 
 
NOT: Çocuğun aileye teslim edilmesinden, tekrar yurda teslim edilinceye kadar çocuktan; misafir alan aile  sorumludur.  
PROJEYİ HAZIRLAYAN VE PROJE EKİBİ  Proje sahibi ve Koordinatörü: Tokat Yurt-Ay-Der ve Erkek Yetiştirme Yurdu Müdürlüğü Katılımcılar: Ekli listelerde yer alan aileler
              05365513428     S. KARACA                             05058995310     Z. ÖZDEMİR                05322700313    E.ÖKTEM                    
E-mail:  Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.                                 : Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.                             : Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.